Пробиштип

Од во Во градба со 0 Comments

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Пробиштип, во процес на градба е објект со 48 стана. Катност на објектот е приземје + 4 ката.

Share This