Купете дом од вашите соништа!

Најповолни цени на пазарот, Јавете се веднаш!!

Последни прес објави

Финишира изградбата на социјалната зграда во Гевгелија (08.10.2021)

Завршена социјална зграда во Пробиштиш со 48 станбени единици (27.08.2021)

Финализирана изградбата на социјалната зграда во Пробиштип (01.06.2021)

Последно објавени видеа

04.02.2021 Во Гевгелија се гради социјална зграда со 52 станови

Интервју на Генералниот директор за Сител – 18.01.2021

Интервју на Генералниот директор 31.12.2020

 • Todor
 • “Станот што го одбравме има идеален внатрешен распоред, многу е простран и светол. Во спалните соби има простор за се што ни е потребно. Навистина е голема предност што имаме и бања и купатило“

  Фамилија Петревски
 • “По примерот на нашите родители, и ние купивме стан од АДСДП. Не погрешивме бидејќи се уште се верни на високите стандарди на квалитетна градба“

  Фамилија Китановски
 • “Бевме загрижени како ќе се снајдеме со потребна документација но искуството беше исклучително позитивно. Многу сме им благодарни на вработените кои максимално ни излегоа во пресрет.“

  Фамилија Стојанови
 • Зоран
Партнери