Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 45,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по м2, цената е без ддв.
Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот стандард. Останати се само уште мал број на станови на оваа локација.

Почувствувајте се ’’светски’’ во нашите квалитетни градби, идеален распоред на соби, коплетно опремени бањи и тоалети, статика потвредна од ИЗИИС.

Содржини во објектот

  • Балкон
  • Одличен поглед
  • Подрум