Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6, на поктровје, со вкупна површина 102,75 м2, трособен, со 2 кујни (опремени со елементи), 3 бањи, клима уред како и лакиран хрватски дабов паркет, со почетна цена од 795 евра по м2, цената е без ддв.
Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот стандард. Останати се само уште мал број на локации во Аеродром.

Почувствувајте се ’’светски’’ во нашите квалитетни градби, идеален распоред на соби, коплетно опремени бањи и тоалети, статика потвредна од ИЗИИС.

Содржини во објектот

  • Балкон
  • Одличен поглед
  • Подрум
  • Приватно паркинг место