Станот е на 7-ми кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 8. Станот е  двособен, со вкупна површина од 51.25м2. Рационално  искористениот  простор во комбинација со елегантните детали меѓу кои се истакнува вкусно избраниот дизајн на плочки во кујната и во бањата се доволна причина овој стан да го изберете за свој дом. Дополнителен мотив се и високо квалитетниот паркет како и комплетно опремената бања. Комфорот е гарантиран.

 

Содржини во објектот

  • 5 минути до Центар
  • Балкон
  • Одличен поглед
  • Опремена бања
  • Приватно паркинг место