Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на 1ви кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски дабов паркет, со почетна цена од 795 евра по м2, цената е без ддв.
Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот стандард. Останати се само уште мал број на локации во Аеродром (Бул. III македонска ударна бригада). Почувствувајте се ’’светски’’ во нашите квалитетни градби, идеален распоред на соби, коплетно опремени бањи и тоалети, статика потвредна од ИЗИИС.

 

Содржини во објектот

  • 2 потполно опремени бањи
  • 5 минути до Центар
  • Балкон
  • Одличен поглед
  • Приватно паркинг место