Последно објавени огласи за деловен простор

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Објава 02/2024 3а издавање на деловен простор под закуп во повеќе градови по пат на електронско јавно наддавање (30.04.2024)

Последни прес објави

Интервју на Генералниот директор на АДИССДСП – Зоран Ѓоргијев за „Фактор“ (29.12.2023)

Јавен оглас за потреба од вработување на работници на неопределено време (14.11.2022)

Социјална зграда во Дебар (07.11.2022)

Последно објавени видеа

07.11.2022 Изјава на Генерален директор на АДИССДП – Зоран Ѓоргијев, Дебар

25.10.2022 Изјава на Генерален директор на АДИССДП – Зоран Ѓоргијев, Свети Николе

14.10.2022 Изјава на Билјана Главинчевска – Вранишкоска, помошник директор за градба при АДИССДП

 • Todor
 • “Станот што го одбравме има идеален внатрешен распоред, многу е простран и светол. Во спалните соби има простор за се што ни е потребно. Навистина е голема предност што имаме и бања и купатило“

  Фамилија Петревски
 • “По примерот на нашите родители, и ние купивме стан од АДСДП. Не погрешивме бидејќи се уште се верни на високите стандарди на квалитетна градба“

  Фамилија Китановски
 • “Бевме загрижени како ќе се снајдеме со потребна документација но искуството беше исклучително позитивно. Многу сме им благодарни на вработените кои максимално ни излегоа во пресрет.“

  Фамилија Стојанови
 • Зоран