Последни постови по категорија

Последно објавени видеа

02.06.2022 Генералниот директор во интервју за МРТ: Цени на станови и услови за купување

06.05.2022 Бочварски – Трајковски: Градиме преку 850 социјални станови низ државата

29.03.2022 Интервју на генералниот директор на АДИССДП, Кристијан Трајковски, за телевизија Сител.