Јавен оглас за потреба од вработување на работници на неопределено време (14.11.2022)

Од во Известувања со 0 Comments

Јавен оглас за потреба од вработување на работници на неопределено време

Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката-Скопје, има потреба од вработување на 4 работници на неопределено време.

Преземете го огласот ТУКА

Огласот е објавен денес (14.11.2022).

 

Share This