Изградени социјални станови во Крива Паланка

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Крива Паланка е изграден објект на улица „Маршал Тито“ ББ.

Објектот е со 46 стана, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 5 ката + потпокрив и вкупна корисна површина од 1965 м2.

Share This