Archives

РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-25

Од во со 0 Comments

Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 5-ти кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски дабов паркет, со почетна цена од 795 евра по м2, цената е без ддв. Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот стандард. Останати […]

Прочитај повеќе

ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 5 Битола

Од во со 0 Comments

Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 38,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по м2, цената е без ддв. Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот стандард. Останати се само уште мал број на станови на оваа локација. Почувствувајте се […]

Прочитај повеќе

ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 2 Битола

Од во со 0 Comments

Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 45,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по м2, цената е без ддв. Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот стандард. Останати се само уште мал број на станови на оваа локација. Почувствувајте се […]

Прочитај повеќе

ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 1 Битола

Од во со 0 Comments

Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 41,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по м2, цената е без ддв. Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот стандард. Останати се само уште мал број на станови на оваа локација. Почувствувајте се […]

Прочитај повеќе

Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/35

Од во со 0 Comments

Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на поктровје со полна висина, со вкупна површина 83 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски дабов паркет, со почетна цена од 795 евра по м2, цената е без ддв. Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот […]

Прочитај повеќе

РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6-1/49

Од во со 0 Comments

Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6, на поктровје, со вкупна површина 102,75 м2, трособен, со 2 кујни (опремени со елементи), 3 бањи, клима уред како и лакиран хрватски дабов паркет, со почетна цена од 795 евра по м2, цената е без ддв. Не ја пропуштајте шансата да купите […]

Прочитај повеќе

Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/31

Од во со 0 Comments

Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на поктровје со полна висина, со вкупна површина 95,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски дабов паркет, со почетна цена од 795 евра по м2, цената е без ддв. Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот […]

Прочитај повеќе

Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/1

Од во со 0 Comments

Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на 1ви кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски дабов паркет, со почетна цена од 795 евра по м2, цената е без ддв. Не ја пропуштајте шансата да купите стан по цени соодветни на нашиот стандард. Останати […]

Прочитај повеќе

Стан 22, влез 1, кат 4

Од во со 0 Comments

Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е двособен, со вкупна површина од 49м2. Рационално  искористениот  простор во комбинација со елегантните детали меѓу кои се истакнува вкусно избраниот дизајн на плочки во кујната и во бањата се доволна причина овој стан […]

Прочитај повеќе

Стан 26, влез 1, кат 4

Од во со 0 Comments

Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е трособен, со вкупна површина од 68 м2. Рационално  искористениот  простор во комбинација со елегантните детали меѓу кои се истакнува вкусно избраниот дизајн на плочки во кујната и во бањата се доволна причина овој […]

Прочитај повеќе