Огласи во тек за станбен простор

Оглас бр. 7/2023-КО за продажба на изграден станбен простор со подруми во Пехчево по пат на усно позитивно јавно наддавање (14.11.2023)

Од во Огласи во тек за станбен простор со 0 Comments

Оглас бр. 7/2023-КО за продажба на изграден станбен простор со подруми по пат на усно позитивно јавно наддавање (14.11.2023) Предмет на јавното наддавање е изграден станбен простор со подруми и тоа 14 станбени единици во Пехчево (Каталог) и 1 станбена единица во с. Русиново, Берово За подетални информации за огласот  погледнете ги Интегрален текст, пријавата и […]

Прочитај повеќе

Оглас бр. 7/2023-ПП за продажба на изграден станбен простор во Прилеп по пат на усно позитивно јавно наддавање (14.11.2023)

Од во Огласи во тек за станбен простор со 0 Comments

Оглас бр. 7/2023-ПП за продажба на изграден станбен простор по пат на усно позитивно јавно наддавање (14.11.2023) Предмет на јавното наддавање е изграден станбен простор и тоа 2 станбени единици во Прилеп За подетални информации за огласот  погледнете ги Интегрален текст, пријавата и изјавата за изграден стан. За дополнителни информации преземете ги Правилата и Одлуката за продажба. Огласот […]

Прочитај повеќе