Изградени социјални станови во Кавадарци

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Кавадарци е изграден објект на улица „Блажо Алексов“ ББ – Б-2.

Објектот е со 30 стана, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 4 ката + потпокрив и вкупна корисна површина од 1262 м2.

 

Share This