Изградени социјални станови во Штип 

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Штип е изграден објектот Б-10 во населба Сењак 2.

Објектот е со 91 стана, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 4 ката и вкупна корисна површина од 3502 м2.

Share This