Изградени социјални станови во Прилеп

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Прилеп е изграден објектот Блок 2-4 Точила – 76 станови, катност на објектот е приземје + 4 ката.


Share This