Агент

АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-35

   Аеродром, Скопје 1000

   77.513 ЕУР

   Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на потпокрив, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како и...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 97.50
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектРЦ Аеродром
   • ТипСтанови
   6 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-30

   Аеродром, Скопје 1000

   77.513 ЕУР

   Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 6-ти кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 97.50
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектРЦ Аеродром
   • ТипСтанови
   6 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 5

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 39.077 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 29.00
   • ТипДеловен простор
   11 месец ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 4

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 39.071 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 29.00
   • ТипДеловен простор
   11 месец ago
  • За издавање
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 3

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 37.830 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 28 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 28.00
   • ТипДеловен простор
   11 месец ago
  • За издавање
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 2

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 40.329 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 30 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 30.00
   • ТипДеловен простор
   11 месец ago
  • За издавање
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 1

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 25.110 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 18 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 18.00
   • ТипДеловен простор
   11 месец ago
  • Во градба Продаден
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-25

   Аеродром, Скопје 1000

   77.513 ЕУР

   Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 5-ти кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 97.50
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектРЦ Аеродром
   • ТипСтанови
   11 месец ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Во градба Продаден
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-20

   Аеродром, Скопје 1000

   76.718 ЕУР

   Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 4-ти кат, со вкупна површина 96,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 96.50
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектРЦ Аеродром
   • ТипСтанови
   11 месец ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Во градба Продаден
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-5

   Аеродром, Скопје 1000

   76.718 ЕУР

   Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 1-ви кат, со вкупна површина 96,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 96.50
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектРЦ Аеродром
   • ТипСтанови
   11 месец ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • На продажба Одбрани
   • Loading
   ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 5 Битола

   Брусничка, Битола 7000

   22.329 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 38,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 38.50
   • Цена од m²579,97 ЕУР
   • ОбјектБЛР1 Ц2
   • ТипСтанови
   12 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • На продажба Одбрани
   • Loading
   ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 2 Битола

   Брусничка, Битола 7000

   25.207 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 45,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 45.50
   • Цена од m²554,00 ЕУР
   • ОбјектБЛР1 Ц2
   • ТипСтанови
   12 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • На продажба Одбрани
   • Loading
   ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 1 Битола

   Брусничка, Битола 7000

   22.991 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 41,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 41.50
   • Цена од m²554,00 ЕУР
   • ОбјектБЛР1 Ц2
   • ТипСтанови
   12 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/35

   Аеродром, Скопје 1000

   65.985 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на поктровје со полна висина, со вкупна површина 83 м2, трособен, со 2...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 83.00
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектОбјект 3.1
   • ТипСтанови
   12 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6-1/49

   Аеродром, Скопје 1000

   81.687 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6, на поктровје, со вкупна површина 102,75 м2, трособен, со 2 кујни...

   • Спални соби4
   • Бањи3
   • 102.75
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ТипСтанови
   12 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/31

   Аеродром, Скопје 1000

   75.923 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на поктровје со полна висина, со вкупна површина 95,50 м2, четирисобен, со 2...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 95.50
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектОбјект 3.1
   • ТипСтанови
   12 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/26

   Аеродром, Скопје 1000

   79.103 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на 6-ти кат, со вкупна површина 99,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 99.50
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектОбјект 3.1
   • ТипСтанови
   12 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/1

   Аеродром, Скопје 1000

   77.513 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на 1ви кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 97.50
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектОбјект 3.1
   • ТипСтанови
   12 месеци ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Нова објава
   • Loading
   3-та Македонска У. Б. бр. 43/7

   Аеродром, Скопје 1000

   58.150 ЕУР

   Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 7 со површина од 43 м2

   • 43.00
   • Цена од m²1.352,33 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   12 месеци ago
  • Нова објава
   • Loading
   3-та Македонска У. Б. бр. 43/8

   Аеродром, Скопје 1000

   57.747 ЕУР

   Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 8 со површина од 44 м2

   • 44.00
   • Цена од m²1.312,43 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   12 месеци ago
  • Нова објава
   • Loading
   3-та Македонска У. Б. бр. 43/6

   Аеродром, Скопје 1000

   58.137 ЕУР

   Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 6 со површина од 43 м2

   • 43.00
   • Цена од m²1.352,02 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   12 месеци ago
  • Нова објава
   • Loading
   3-та Македонска У. Б. бр. 43/5

   Аеродром, Скопје 1000

   57.712 ЕУР

   Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 5 со површина од 43 м2

   • 43.00
   • Цена од m²1.342,14 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   12 месеци ago
  • Нова објава
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. 1612 бр. 3

   РЦ Аеродром, Скопје 1000

   36.373 ЕУР

   Деловен простор во РЦ Аеродром на ул. 1612 бр. 3 локал број 6 со површина од 25 м2

   • 25.00
   • Цена од m²1.454,92 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   12 месеци ago
  • Нова објава
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. 1612 бр. 3

   РЦ Аеродром, Скопје 1000

   55.800 ЕУР

   Деловен простор во РЦ Аеродром на ул. 1612 бр. 3 локал број 4 со површина од 47 м2

   • 47.00
   • Цена од m²1.187,23 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   12 месеци ago
  • Продаден
   • Loading
   Стан 59, влез 1, кат 3

   Аеродром, Скопје 1000

   51.394 ЕУР

   Станот е на 7-ми кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 8. Станот е  двособен, со вкупна површина...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 51.25
   • Цена од m²1.002,81 ЕУР
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Стан 27, влез 1, кат 3

   Аеродром, Скопје 1000

   51.394 ЕУР

   Станот е на 3-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 8. Станот е  двособен, со вкупна површина...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 51.25
   • Цена од m²1.002,81 ЕУР
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Sold Продаден
   • Loading
   Стан 45, влез 2, кат 6

   Аеродром, Скопје 1000

   70.621 ЕУР

   Станот е на 6-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  четирисобен, со вкупна површина...

   • Спални соби3
   • Бањи1
   • 83.50
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Sold Продаден
   • Loading
   Стан 8, влез 2, кат 1

   Аеродром, Скопје 1000

   54.315 ЕУР

   Станот е на 1-ви кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 15. Станот е трособен, со вкупна површина...

   • Спални соби2
   • Бањи1
   • 63.25
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Sold Продаден
   • Loading
   Стан 7, влез 2, кат 1

   Аеродром, Скопје 1000

   51.018 ЕУР

   Станот е на 1-ви кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 15. Станот е трособен, со вкупна површина...

   • Спални соби2
   • Бањи1
   • 59.25
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Sold Продаден
   • Loading
   Стан 44, влез 2, кат 6

   Аеродром, Скопје 1000

   46.781 ЕУР

   Станот е на 6-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  двособен, со вкупна површина...

   • Спални соби2
   • Бањи1
   • 55.25
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Sold Продаден
   • Loading
   Стан 32, влез 2, кат 4

   Аеродром, Скопје 1000

   46.854 ЕУР

   Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  двоиполсобен, со вкупна површина...

   • Спални соби2
   • Бањи1
   • 59.00
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Sold Продаден
   • Loading
   Стан 31, влез 2, кат 4

   Аеродром, Скопје 1000

   27.176 ЕУР

   Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  еднособен, со вкупна површина...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 32.25
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Sold Продаден
   • Loading
   Стан 23, влез 2, кат 3

   Аеродром, Скопје 1000

   24.161 ЕУР

   Станот е на 3-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  еднособен, со вкупна површина...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 32.25
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Sold Продаден
   • Loading
   Стан 3, влез 2, кат 1

   Аеродром, Скопје 1000

   35.311 ЕУР

   Станот е на 1-ви кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  еднособен, со вкупна површина...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 41.75
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • На продажба Одбрани
   • Loading
   ул. „Пандил Шишков“ бр. 24-1/22, кат 4

   Аеродром, Скопје 1000

   48.978 ЕУР

   Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е двособен, со...

   • Спални соби1
   • Бањи1
   • 49.00
   • Цена од m²999,55 ЕУР
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • На продажба Одбрани
   • Loading
   ул. „Пандил Шишков“ бр. 24-1/26, кат 4

   Аеродром, Скопје 1000

   68.868 ЕУР

   Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е трособен, со...

   • Спални соби2
   • Бањи1
   • 68.00
   • Цена од m²1.012,76 ЕУР
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Стан 26, влез 3 објект 3.1

   Аеродром, Скопје 1000

   67.377 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, со вкупна површина 84,75 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски...

   • Спални соби3.5
   • Бањи2
   • 84.75
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектОбјект 3.1
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Стан 27, влез 2 објект 3.1

   Аеродром, Скопје 1000

   66.582 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, со вкупна површина 83,75 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски...

   • Спални соби3.5
   • Бањи2
   • 83.75
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектОбјект 3.1
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Стан 2, влез 2 објект 3.1

   Аеродром, Скопје 1000

   70.557 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, со вкупна површина 88,75 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски...

   • Спални соби3.5
   • Бањи2
   • 88.75
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектОбјект 3.1
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП

  • Продаден
   • Loading
   Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-1/31

   Аеродром, Скопје 1000

   65.985 ЕУР

   Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, со вкупна површина 83,00 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски...

   • Спални соби3
   • Бањи2
   • 83.00
   • Цена од m²795,00 ЕУР
   • ОбјектОбјект 3.1
   • ТипСтанови
   1 година ago

   Brokered by

   АДИССПДП