8 најдени објекти
Пронајди дом
Пребарување:Sold
 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 45, влез 2, кат 6

  Аеродром, Скопје 1000

  70.621 ЕУР

  Станот е на 6-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  четирисобен, со вкупна површина...

  • Спални соби3
  • Бањи1
  • 83.50
  • ТипСтанови
  9 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 8, влез 2, кат 1

  Аеродром, Скопје 1000

  54.315 ЕУР

  Станот е на 1-ви кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 15. Станот е трособен, со вкупна површина...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 63.25
  • ТипСтанови
  9 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 7, влез 2, кат 1

  Аеродром, Скопје 1000

  51.018 ЕУР

  Станот е на 1-ви кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 15. Станот е трособен, со вкупна површина...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 59.25
  • ТипСтанови
  9 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 44, влез 2, кат 6

  Аеродром, Скопје 1000

  46.781 ЕУР

  Станот е на 6-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  двособен, со вкупна површина...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 55.25
  • ТипСтанови
  9 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 32, влез 2, кат 4

  Аеродром, Скопје 1000

  46.854 ЕУР

  Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  двоиполсобен, со вкупна површина...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 59.00
  • ТипСтанови
  9 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 31, влез 2, кат 4

  Аеродром, Скопје 1000

  27.176 ЕУР

  Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  еднособен, со вкупна површина...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 32.25
  • ТипСтанови
  9 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП