Купете дом од вашите соништа!

Најповолни цени на пазарот, Јавете се веднаш!!

Последно објавени огласи за деловен простор

Објава 14/2021-СК за издавање на деловен простор под закуп во Скопје по пат на електронско јавно наддавање (20.09.2021)

Објава 13/2021-СК за издавање на деловен простор под закуп во Скопје по пат на електронско јавно наддавање (20.09.2021)

Објава 13/2021-БТ за издавање на деловен простор под закуп во Битола по пат на електронско јавно наддавање (20.09.2021)

Последно објавени огласи за станови

Оглас бр. 7/2021-СК за продажба на гаражни места во Скопје по пат на усно позитивно јавно наддавање (20.09.2021)

Оглас бр. 7/2021-СР за продажба на станбен простор во Гевгелија по пат на усно позитивно јавно наддавање (20.09.2021)

Оглас бр. 7/2021-КО за продажба на станбен простор во Пехчево и Берово по пат на усно позитивно јавно наддавање (20.09.2021)

Последни прес објави

Завршена социјална зграда во Пробиштиш со 48 станбени единици (27.08.2021)

Финализирана изградбата на социјалната зграда во Пробиштип (01.06.2021)

Силно темпо на изградба на социјалната зграда во Бутел (19.04.2021)

Последно објавени видеа

04.02.2021 Во Гевгелија се гради социјална зграда со 52 станови

Интервју на Генералниот директор за Сител – 18.01.2021

Интервју на Генералниот директор 31.12.2020

 • Todor
 • “Станот што го одбравме има идеален внатрешен распоред, многу е простран и светол. Во спалните соби има простор за се што ни е потребно. Навистина е голема предност што имаме и бања и купатило“

  Фамилија Петревски
 • “По примерот на нашите родители, и ние купивме стан од АДСДП. Не погрешивме бидејќи се уште се верни на високите стандарди на квалитетна градба“

  Фамилија Китановски
 • “Бевме загрижени како ќе се снајдеме со потребна документација но искуството беше исклучително позитивно. Многу сме им благодарни на вработените кои максимално ни излегоа во пресрет.“

  Фамилија Стојанови
 • Зоран
Партнери