12 најдени објекти
Пронајди дом
Пребарување:Apartments, For Sale, Скопје
 • Во градба На продажба
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-25

  Аеродром, Скопје 1000

  77.513 ЕУР

  Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 5-ти кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 97.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектРЦ Аеродром
  • ТипСтанови
  4 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Во градба На продажба
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-20

  Аеродром, Скопје 1000

  76.718 ЕУР

  Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 4-ти кат, со вкупна површина 96,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 96.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектРЦ Аеродром
  • ТипСтанови
  4 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Во градба На продажба
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-5

  Аеродром, Скопје 1000

  76.718 ЕУР

  Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 1-ви кат, со вкупна површина 96,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 96.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектРЦ Аеродром
  • ТипСтанови
  4 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба
  • Loading
  Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/35

  Аеродром, Скопје 1000

  65.985 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на поктровје со полна висина, со вкупна површина 83 м2, трособен, со 2...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 83.00
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  4 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6-1/49

  Аеродром, Скопје 1000

  81.687 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6, на поктровје, со вкупна површина 102,75 м2, трособен, со 2 кујни...

  • Спални соби4
  • Бањи3
  • 102.75
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ТипСтанови
  4 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/31

  Аеродром, Скопје 1000

  75.923 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на поктровје со полна висина, со вкупна површина 95,50 м2, четирисобен, со 2...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 95.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  4 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП