Понудувач

АДИССПДП

Орце Николов 138 Скопје, Скопје, МК, 1000

Акционерско друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката – Скопје

 • Продаден
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-35

  Аеродром, Скопје 1000

  77.513 ЕУР

  Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на потпокрив, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како и...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 97.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектРЦ Аеродром
  • ТипСтанови
  4 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-30

  Аеродром, Скопје 1000

  77.513 ЕУР

  Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 6-ти кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 97.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектРЦ Аеродром
  • ТипСтанови
  4 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Издаден
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 5

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 39.077 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 29.00
  • ТипДеловен простор
  9 месеци ago
 • Издаден
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 4

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 39.071 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 29.00
  • ТипДеловен простор
  9 месеци ago
 • За издавање
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 3

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 37.830 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 28 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 28.00
  • ТипДеловен простор
  9 месеци ago
 • За издавање
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 2

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 40.329 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 30 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 30.00
  • ТипДеловен простор
  9 месеци ago
 • За издавање
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 1

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 25.110 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 18 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 18.00
  • ТипДеловен простор
  9 месеци ago
 • Во градба Продаден
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-25

  Аеродром, Скопје 1000

  77.513 ЕУР

  Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 5-ти кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 97.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектРЦ Аеродром
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Во градба Продаден
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-20

  Аеродром, Скопје 1000

  76.718 ЕУР

  Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 4-ти кат, со вкупна површина 96,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 96.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектРЦ Аеродром
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Во градба Продаден
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. „1613“ бб 1-5

  Аеродром, Скопје 1000

  76.718 ЕУР

  Станот е во изградба, се наоѓа во населбата Реонски центар Аеродром, на 1-ви кат, со вкупна површина 96,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 96.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектРЦ Аеродром
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 5 Битола

  Брусничка, Битола 7000

  22.329 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 38,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 38.50
  • Цена од m²579,97 ЕУР
  • ОбјектБЛР1 Ц2
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 2 Битола

  Брусничка, Битола 7000

  25.207 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 45,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 45.50
  • Цена од m²554,00 ЕУР
  • ОбјектБЛР1 Ц2
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 1 Битола

  Брусничка, Битола 7000

  22.991 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 41,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 41.50
  • Цена од m²554,00 ЕУР
  • ОбјектБЛР1 Ц2
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/35

  Аеродром, Скопје 1000

  65.985 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на поктровје со полна висина, со вкупна површина 83 м2, трособен, со 2...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 83.00
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6-1/49

  Аеродром, Скопје 1000

  81.687 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во РЦ Аеродром ул. 1613 бр. 6, на поктровје, со вкупна површина 102,75 м2, трособен, со 2 кујни...

  • Спални соби4
  • Бањи3
  • 102.75
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/31

  Аеродром, Скопје 1000

  75.923 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на поктровје со полна висина, со вкупна површина 95,50 м2, четирисобен, со 2...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 95.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/26

  Аеродром, Скопје 1000

  79.103 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на 6-ти кат, со вкупна површина 99,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 99.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-4/1

  Аеродром, Скопје 1000

  77.513 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, на 1ви кат, со вкупна површина 97,50 м2, четирисобен, со 2 бањи, како...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 97.50
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Нова објава
  • Loading
  3-та Македонска У. Б. бр. 43/7

  Аеродром, Скопје 1000

  58.150 ЕУР

  Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 7 со површина од 43 м2

  • 43.00
  • Цена од m²1.352,33 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  10 месеци ago
 • Нова објава
  • Loading
  3-та Македонска У. Б. бр. 43/8

  Аеродром, Скопје 1000

  57.747 ЕУР

  Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 8 со површина од 44 м2

  • 44.00
  • Цена од m²1.312,43 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  10 месеци ago
 • Нова објава
  • Loading
  3-та Македонска У. Б. бр. 43/6

  Аеродром, Скопје 1000

  58.137 ЕУР

  Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 6 со површина од 43 м2

  • 43.00
  • Цена од m²1.352,02 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  10 месеци ago
 • Нова објава
  • Loading
  3-та Македонска У. Б. бр. 43/5

  Аеродром, Скопје 1000

  57.712 ЕУР

  Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 5 со површина од 43 м2

  • 43.00
  • Цена од m²1.342,14 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  10 месеци ago
 • Нова објава
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. 1612 бр. 3

  РЦ Аеродром, Скопје 1000

  36.373 ЕУР

  Деловен простор во РЦ Аеродром на ул. 1612 бр. 3 локал број 6 со површина од 25 м2

  • 25.00
  • Цена од m²1.454,92 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  10 месеци ago
 • Нова објава
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. 1612 бр. 3

  РЦ Аеродром, Скопје 1000

  55.800 ЕУР

  Деловен простор во РЦ Аеродром на ул. 1612 бр. 3 локал број 4 со површина од 47 м2

  • 47.00
  • Цена од m²1.187,23 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  10 месеци ago
 • Продаден
  • Loading
  Стан 59, влез 1, кат 3

  Аеродром, Скопје 1000

  51.394 ЕУР

  Станот е на 7-ми кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 8. Станот е  двособен, со вкупна површина...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 51.25
  • Цена од m²1.002,81 ЕУР
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Стан 27, влез 1, кат 3

  Аеродром, Скопје 1000

  51.394 ЕУР

  Станот е на 3-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 8. Станот е  двособен, со вкупна површина...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 51.25
  • Цена од m²1.002,81 ЕУР
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 45, влез 2, кат 6

  Аеродром, Скопје 1000

  70.621 ЕУР

  Станот е на 6-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  четирисобен, со вкупна површина...

  • Спални соби3
  • Бањи1
  • 83.50
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 8, влез 2, кат 1

  Аеродром, Скопје 1000

  54.315 ЕУР

  Станот е на 1-ви кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 15. Станот е трособен, со вкупна површина...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 63.25
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 7, влез 2, кат 1

  Аеродром, Скопје 1000

  51.018 ЕУР

  Станот е на 1-ви кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 15. Станот е трособен, со вкупна површина...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 59.25
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 44, влез 2, кат 6

  Аеродром, Скопје 1000

  46.781 ЕУР

  Станот е на 6-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  двособен, со вкупна површина...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 55.25
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 32, влез 2, кат 4

  Аеродром, Скопје 1000

  46.854 ЕУР

  Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  двоиполсобен, со вкупна површина...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 59.00
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 31, влез 2, кат 4

  Аеродром, Скопје 1000

  27.176 ЕУР

  Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  еднособен, со вкупна површина...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 32.25
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 23, влез 2, кат 3

  Аеродром, Скопје 1000

  24.161 ЕУР

  Станот е на 3-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  еднособен, со вкупна површина...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 32.25
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Sold Продаден
  • Loading
  Стан 3, влез 2, кат 1

  Аеродром, Скопје 1000

  35.311 ЕУР

  Станот е на 1-ви кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Методија Шаторов Шарло“ број 5а. Станот е  еднособен, со вкупна површина...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 41.75
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул. „Пандил Шишков“ бр. 24-1/22, кат 4

  Аеродром, Скопје 1000

  48.978 ЕУР

  Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е двособен, со...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 49.00
  • Цена од m²999,55 ЕУР
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул. „Пандил Шишков“ бр. 24-1/26, кат 4

  Аеродром, Скопје 1000

  68.868 ЕУР

  Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е трособен, со...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 68.00
  • Цена од m²1.012,76 ЕУР
  • ТипСтанови
  11 месец ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Стан 26, влез 3 објект 3.1

  Аеродром, Скопје 1000

  67.377 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, со вкупна површина 84,75 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски...

  • Спални соби3.5
  • Бањи2
  • 84.75
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  1 година ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Стан 27, влез 2 објект 3.1

  Аеродром, Скопје 1000

  66.582 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, со вкупна површина 83,75 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски...

  • Спални соби3.5
  • Бањи2
  • 83.75
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  1 година ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Стан 2, влез 2 објект 3.1

  Аеродром, Скопје 1000

  70.557 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, со вкупна површина 88,75 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски...

  • Спални соби3.5
  • Бањи2
  • 88.75
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  1 година ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • Продаден
  • Loading
  Бул. „3-та Македонска бригада“ 41-1/31

  Аеродром, Скопје 1000

  65.985 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Аеродром, во близина на Американ Колеџ, со вкупна површина 83,00 м2, трособен, со 2 бањи, како и лакиран хрватски...

  • Спални соби3
  • Бањи2
  • 83.00
  • Цена од m²795,00 ЕУР
  • ОбјектОбјект 3.1
  • ТипСтанови
  1 година ago

  Brokered by

  АДИССПДП