Планирани

Скопје

Од во Планирани со 0 Comments

Планирани социјални станови во Скопје населба Бутел: 312 станови населба Сарај: 58 станови   АДСДП наскоро ќе почне со изградба на станбена зграда со 312 стана во општина Бутел наменета за домување на социјално ранливи категории на граѓани. Избран е изведувач, а во моментов се работи на расчистување на локацијата. Во многу скоро време ќе […]

Прочитај повеќе