Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 18 м2, на приземје, со опремен тоалет.

Почетна месечна цена за издавање: 25,110 денари

Содржини во објектот

  • Парно
  • Поглед на ул. Македонија
  • Тоалет