Нови детали за објектот 3.9 – Реонски центар Аеродром

Од во Прес со 0 Comments

Во тек е внатрешно оформување на станбениот простор во нашата зграда лоцирана во Реонски центар Аеродром- објект 3.9.

Во оваа фаза, исто како и при изведбата на конструкцијата остануваме препознатливи по високите стандарди. Преградните ѕидови меѓу становите се со широчина од 25 сантиметри и изработени се од полна цигла.
Следува затворање (застаклување) на објектот.

Share This