Интервју на Генералниот директор на АДИССДСП – Кристијан Трајковски за интернет порталот Lokalno.mk (10.03.2021)

Од во Прес со 0 Comments

Интервју на Генералниот директор на АДИССДСП – Кристијан Трајковски за интернет порталот Lokalno.mk. 

Главни поенти во однос на кои тој се осврнува се превземените активности против негативните последици од вирусот КОВИД19, градежните активности поврзани со социјалните и комерцијалните згради, како и плановите за надминување на затекнатата состојба на евиденција на недвижностите.

Целото интервју може да го прочитате на Lokalno.mk

Share This