02.06.2022 Генералниот директор во интервју за МРТ: Цени на станови и услови за купување

Од во Видеа со 0 Comments

Генералниот директор во интервју за МРТ: Цени на станови и услови за купување

“АДИССДП останува регулатор на цената по м2 на пазарот на недвижнини’’, рече   Генералниот директор Кристијан Трајковски во интервју за Македонска Радио Телевизија, посочувајќи дека во наредниот период Друштвото ќе отпочне со градба на комерцијални станови во Скопје, Битола и Охрид.

За останатите  активности, динамиката на изградба на социјални згради низ државата, како и за  исклучителните предности на новиот проект со Банката за развој при Советот на Европа кој наскоро треба  да биде потпишан.

Play Video
Share This