Archives

ул. „Пандил Шишков“ бр. 24-1/26, кат 4

Од во со 0 Comments

Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е трособен, со вкупна површина од 68 м2. Рационално  искористениот  простор во комбинација со елегантните детали меѓу кои се истакнува вкусно избраниот дизајн на плочки во кујната и во бањата се доволна причина овој […]

Прочитај повеќе