Изградени социјални станови во Битола

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Битола е изграден објектот БЛР1 Ц1.

Објектот е со 78 стана, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 4 ката (+ 3 ката) и вкупна корисна површина од 3362 м2.

Подолу може да ја погледнете галеријата со слики од објектот

Share This