Изградени социјални станови во Демир Хисар

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Демир Хисар е изграден објектот Блок 2 (5а) со 25 станови, катност на објектот е приземје + 4 ката + поткровје.

 

Share This