Изградени социјални станови во Охрид

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Охрид е изграден објектот „Расадник блок 3“
Објектот е со 71 стан, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 5 ката и вкупна корисна површина од 3056 м2.

Share This