Агент

АДИССПДП од значење за Републиката

  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 5

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 39.077 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 29.00
   • ТипДеловен простор
   5 години ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 4

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 39.071 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 29.00
   • ТипДеловен простор
   5 години ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 3

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 37.830 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 28 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 28.00
   • ТипДеловен простор
   5 години ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 2

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 40.329 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 30 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 30.00
   • ТипДеловен простор
   5 години ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 1

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 25.110 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 18 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 18.00
   • ТипДеловен простор
   5 години ago