Изградени социјални станови во Скопје: 102 стана во 2 објекта

Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Скопје, во населбата Ѓорче Петров изградени се објектите Јурија 3.1 и  Јурија 3.2 со вкупно 102 станови (2×51 стан), катност на објектите е приземје + 4 ката + поткровје

 

Share This