Агент

АДИССПДП

  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 5

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 39.077 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 29.00
   • ТипДеловен простор
   2 години ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 4

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 39.071 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 29.00
   • ТипДеловен простор
   2 години ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 3

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 37.830 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 28 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 28.00
   • ТипДеловен простор
   2 години ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 2

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 40.329 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 30 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 30.00
   • ТипДеловен простор
   2 години ago
  • Издаден
   • Loading
   ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 1

   Центар, Скопје 1000

   На оглас, почетна 25.110 ден.

   Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 18 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

   • 18.00
   • ТипДеловен простор
   2 години ago
  • На продажба Нова објава Одбрани
   • Loading
   3-та Македонска У. Б. бр. 43/7

   Аеродром, Скопје 1000

   58.150 ЕУР

   Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 7 со површина од 43 м2

   • 43.00
   • Цена од m²1.352,33 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   2 години ago
  • На продажба Нова објава
   • Loading
   3-та Македонска У. Б. бр. 43/5

   Аеродром, Скопје 1000

   57.712 ЕУР

   Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 5 со површина од 43 м2

   • 43.00
   • Цена од m²1.342,14 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   2 години ago
  • На продажба Нова објава Одбрани
   • Loading
   РЦ Аеродром ул. 1612 бр. 3

   РЦ Аеродром, Скопје 1000

   55.800 ЕУР

   Деловен простор во РЦ Аеродром на ул. 1612 бр. 3 локал број 4 со површина од 47 м2

   • 47.00
   • Цена од m²1.187,23 ЕУР
   • ТипДеловен простор
   2 години ago
  • На продажба Одбрани
   • Loading
   ул. „Пандил Шишков“ бр. 24-1/26, кат 4

   Аеродром, Скопје 1000

   68.868 ЕУР

   Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е трособен, со...

   • Спални соби2
   • Бањи1
   • 68.00
   • Цена од m²1.012,76 ЕУР
   • ТипСтанови
   2 години ago

   Brokered by

   АДИССПДП