Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Свети Николе е изграден објект со 48 стана. Катност на објектот е приземје + 4 ката + поткровје. Становите се со површина од 34 до 46 метри квадратни.

Share This