1 најден објект
Пронајди дом
Пребарување:Apartments, For Sale, Скопје
 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул. „Пандил Шишков“ бр. 24-1/26, кат 4

  Аеродром, Скопје 1000

  68.868 ЕУР

  Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е трособен, со...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 68.00
  • Цена од m²1.012,76 ЕУР
  • ТипСтанови
  2 години ago

  Brokered by

  АДИССПДП