Понудувач

АДИССПДП

Орце Николов 138 Скопје, Скопје, МК, 1000

Акционерско друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката – Скопје

 • Издаден
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 5

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 39.077 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 29.00
  • ТипДеловен простор
  2 години ago
 • Издаден
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 4

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 39.071 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 29.00
  • ТипДеловен простор
  2 години ago
 • Издаден
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 3

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 37.830 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 28 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 28.00
  • ТипДеловен простор
  2 години ago
 • Издаден
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 2

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 40.329 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 30 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 30.00
  • ТипДеловен простор
  2 години ago
 • Издаден
  • Loading
  ул. „Свети Кирил и Методиј“ бб локал 1

  Центар, Скопје 1000

  На оглас, почетна 25.110 ден.

  Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 18 м2, на приземје, со опремен тоалет. Почетна месечна цена...

  • 18.00
  • ТипДеловен простор
  2 години ago
 • На продажба Нова објава Одбрани
  • Loading
  3-та Македонска У. Б. бр. 43/7

  Аеродром, Скопје 1000

  58.150 ЕУР

  Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 7 со површина од 43 м2

  • 43.00
  • Цена од m²1.352,33 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  2 години ago
 • На продажба Нова објава
  • Loading
  3-та Македонска У. Б. бр. 43/5

  Аеродром, Скопје 1000

  57.712 ЕУР

  Деловен простор во Аеродром на ул. 3-та Македонска Ударна Бригада бр. 43, локал број 5 со површина од 43 м2

  • 43.00
  • Цена од m²1.342,14 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  2 години ago
 • На продажба Нова објава Одбрани
  • Loading
  РЦ Аеродром ул. 1612 бр. 3

  РЦ Аеродром, Скопје 1000

  55.800 ЕУР

  Деловен простор во РЦ Аеродром на ул. 1612 бр. 3 локал број 4 со површина од 47 м2

  • 47.00
  • Цена од m²1.187,23 ЕУР
  • ТипДеловен простор
  2 години ago
 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул. „Пандил Шишков“ бр. 24-1/26, кат 4

  Аеродром, Скопје 1000

  68.868 ЕУР

  Станот е на 4-ти кат, во зграда лоцирана во населба Аеродром, на ул. „Пандил Шишков“ број 32 (по ново 24). Станот е трособен, со...

  • Спални соби2
  • Бањи1
  • 68.00
  • Цена од m²1.012,76 ЕУР
  • ТипСтанови
  2 години ago

  Brokered by

  АДИССПДП