Последно објавени огласи за деловен простор

Објава 07/2022 за издавање на деловен простор под закуп по пат на електронско јавно наддавање (26.08.2022)

Последни прес објави

Доделување на социјален стан во Велес (17.08.2022)

Распишан јавниот повик за распределба на социјалната зграда во Пробиштип (16.08.2022)

Јавен оглас за потреба од вработување на работници на определено и неопределено време (09.08.2022)

Последно објавени видеа

02.06.2022 Генералниот директор во интервју за МРТ: Цени на станови и услови за купување

06.05.2022 Бочварски – Трајковски: Градиме преку 850 социјални станови низ државата

29.03.2022 Интервју на генералниот директор на АДИССДП, Кристијан Трајковски, за телевизија Сител.

 • Todor
 • “Станот што го одбравме има идеален внатрешен распоред, многу е простран и светол. Во спалните соби има простор за се што ни е потребно. Навистина е голема предност што имаме и бања и купатило“

  Фамилија Петревски
 • “По примерот на нашите родители, и ние купивме стан од АДСДП. Не погрешивме бидејќи се уште се верни на високите стандарди на квалитетна градба“

  Фамилија Китановски
 • “Бевме загрижени како ќе се снајдеме со потребна документација но искуството беше исклучително позитивно. Многу сме им благодарни на вработените кои максимално ни излегоа во пресрет.“

  Фамилија Стојанови
 • Зоран