Се издава деловен простор во центарот на Скопје, до хотелот „Бристол“ со површина од 29 м2, на приземје, со опремен тоалет.

Почетна месечна цена за издавање: 39.071 денари

Содржини во објектот

  • Парно
  • Поглед на булеварот
  • Тоалет