3 најдени објекти
Пронајди дом
Пребарување:Bitola
 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 5 Битола

  Брусничка, Битола 7000

  22.329 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 38,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 38.50
  • Цена од m²579,97 ЕУР
  • ОбјектБЛР1 Ц2
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 2 Битола

  Брусничка, Битола 7000

  25.207 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 45,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 45.50
  • Цена од m²554,00 ЕУР
  • ОбјектБЛР1 Ц2
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП

 • На продажба Одбрани
  • Loading
  ул.„Кочо Рацин“ бр.38 в. 1 ст. 1 Битола

  Брусничка, Битола 7000

  22.991 ЕУР

  Станот се наоѓа во населбата Брусничка, на падините на Пелистер, на приземје, со вкупна површина 41,50м2, двособен, со почетна цена од 554 евра по...

  • Спални соби1
  • Бањи1
  • 41.50
  • Цена од m²554,00 ЕУР
  • ОбјектБЛР1 Ц2
  • ТипСтанови
  10 месеци ago

  Brokered by

  АДИССПДП