Интервју на Генералниот директор 31.12.2020

Од во Видеа со 0 Comments

Интервју на Генералниот директор 31.12.2020

„Во претстојната 2021 година градежните активности на АДИССДП продолжуваат со несмалено темпо’“, изјави Генералниот директор на АДИССДП Кристијан Трајковски во интервју за емисијата Утрински брифинг . Најавувајќи ги проектите поврзани со изградба на комерцијалните објекти Трајковски посочи дека за овие згради постои огромен интерес од страна на граѓаните, пред се поради сигурноста што ја дава Друштвото како инвеститор, квалитетот на градбата, како и атрактивните цени.Во следната година АДИССДП продолжува и со градбата на социјалните згради со што ја потврдува континуирана грижа за социјално ранливите категории граѓани.

Play Video
Share This