Интервју на Генералниот директор за Сител – 18.01.2021

Од во Видеа со 0 Comments

Интервју на Генералниот директор за Сител - 18.01.2021

Интервју на Генералниот директор на АД за изградба и стопанисување на станбен и деловен простор, Кристијан Трајковски за Сител ТВ во насока на актуелните и идни активности за изградба на станови за социјално ранливи категории граѓани.

Play Video
Share This