Интервју на Генералниот директор на АДИССДСП – Кристијан Трајковски за „Фактор“ (25.03.2021)

Од во Прес со 0 Comments

Интервју на Генералниот директор на АДИССДСП – Кристијан Трајковски за Фактор

Со отчетност и одговорно работење може да го изградиме секој капитален проект во државата.

Целото интервју може да го прочитате на Фактор

Share This