29.03.2022 Интервју на генералниот директор на АДИССДП, Кристијан Трајковски, за телевизија Сител.

Од во Видеа со 0 Comments

Интервју на генералниот директор на АДИССДП, Кристијан Трајковски, за телевизија Сител.

Како основни поенти во разговорот беа посочени интезивното темпо на градба на социјалните згради,  идните планови на Друштвото, како и најавата за нов проект со Банката за развој при Советот на Европа.

Play Video
Share This