06.05.2022 Бочварски – Трајковски: Градиме преку 850 социјални станови низ државата

Од во Видеа со 0 Comments

Бочварски - Трајковски: Градиме преку 850 социјални станови низ државата

На неколку месеци до финилизирање на изградбата на првата социјална зграда во Велес, увид во градежните работи извршија Генералниот директор на АДИССДП, Кристијан Трајковски и министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Play Video
Share This