Завршени

Кичево

Од во Завршени со 0 Comments

Изградени социјални станови во Кичево Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Кичево е изграден објектот „Календарица 2“ Објектот е со 32 стана, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 4 ката и вкупна корисна површина од 1371 м2.

Прочитај повеќе

Крива Паланка

Од во Завршени со 0 Comments

Изградени социјални станови во Крива Паланка Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Крива Паланка е изграден објект на улица „Маршал Тито“ ББ. Објектот е со 46 стана, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 5 ката + потпокрив и вкупна корисна површина […]

Прочитај повеќе

Битола

Од во Завршени со 0 Comments

Изградени социјални станови во Битола Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Битола е изграден објектот БЛР1 Ц1. Објектот е со 78 стана, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 4 ката (+ 3 ката) и вкупна корисна површина од 3362 м2. Подолу […]

Прочитај повеќе

Охрид

Од во Завршени со 0 Comments

Изградени социјални станови во Охрид Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Охрид е изграден објектот „Расадник блок 3“ Објектот е со 71 стан, становите се со површина од 35 до 45 м2, со катност приземје + 5 ката и вкупна корисна површина од 3056 м2.

Прочитај повеќе

Скопје

Од во Завршени со 0 Comments

Изградени социјални станови во Скопје: 102 стана во 2 објекта Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Скопје, во населбата Ѓорче Петров изградени се објектите Јурија 3.1 и  Јурија 3.2 со вкупно 102 станови (2×51 стан), катност на објектите е приземје + 4 ката + поткровје  

Прочитај повеќе