Дом

Оглас бр. 3/2022-КО за продажба на станбен простор во Пехчево и Берово по пат на усно позитивно јавно наддавање (29.03.2022)

Од во Архива на огласи за станбен простор со 0 Comments

Оглас бр. 3/2022-КО за продажба на станбен простор по пат на усно позитивно јавно наддавање (29.03.2022) Предмет на јавното наддавање е изграден станбен простор со подруми и тоа 14 станбени единици во Пехчево (Каталог) и 1 станбена единица во с. Русиново, Берово За подетални информации за огласот превземете го интегралниот текст, пријавата и изјавата за изграден стан. […]

Прочитај повеќе

29.03.2022 Интервју на генералниот директор на АДИССДП, Кристијан Трајковски, за телевизија Сител.

Од во Видеа со 0 Comments

Интервју на генералниот директор на АДИССДП, Кристијан Трајковски, за телевизија Сител. Како основни поенти во разговорот беа посочени интезивното темпо на градба на социјалните згради,  идните планови на Друштвото, како и најавата за нов проект со Банката за развој при Советот на Европа. https://www.youtube.com/watch?v=2yzJtamG6sM

Прочитај повеќе

Во тек е акција за чистење на гаражите на АДИССДП (29.03.2022)

Од во Известувања со 0 Comments

Во тек е акција за чистење на гаражите на АДИССДП Акцијата почна со катната гаража „Разловечко востание’’ каде тим од наши вработени ги чистат сите 18 нивоа. Исфрлени се големи количества смет и отпадоци, меѓу кои најмногу кеси, пластични шишиња, влажни марамчиња и лименки од разни пијалоци. Се чистат и патеките на движење како и […]

Прочитај повеќе

Оглас бр. 2/2022-СК за продажба на гаражни места во Скопје по пат на усно позитивно јавно наддавање (09.03.2022)

Од во Архива на огласи за станбен простор со 0 Comments

Предмет на јавното наддавање се 36 гаражни (паркинг) места  во Скопје и тоа: 3 ГАРАЖНИ (ПАРКИНГ) МЕСТА ВО ОБЈЕКТ 3.1 ИСТОЧНА ИНД. ЗОНА, Бул. ,,Трета Македонска Бригада,, бр. 41 – Скопје 4 ГАРАЖНИ (ПАРКИНГ) МЕСТА ВО ОБЈЕКТ 3.2 ИСТОЧНА ИНД. ЗОНА, Бул. ,,Трета Македонска Бригада,, бр. 43 – Скопје 29 ГАРАЖНИ (ПАРКИНГ) МЕСТА на Ул. […]

Прочитај повеќе

Оглас бр. 2/2022-СР за продажба на станбен простор во Гевгелија по пат на усно позитивно јавно наддавање (09.03.2022)

Од во Архива на огласи за станбен простор со 0 Comments

Оглас бр. 2/2022-СР за продажба на станбен простор во Гевгелија по пат на усно позитивно јавно наддавање (09.03.2022) Предмет на јавното наддавање се: 7 станбени единици – изграден станбен простор со подруми во Гевгелија. За подетални информации за огласот, преземете го интегралниот текст, пријавата  и изјавата за изграден стан. За дополнителни информации преземете ги Правилата и Одлуката. Огласот е […]

Прочитај повеќе

Оглас бр. 2/2022-КО за продажба на станбен простор во Пехчево и Берово по пат на усно позитивно јавно наддавање (09.03.2022)

Од во Архива на огласи за станбен простор со 0 Comments

Оглас бр. 2/2022-КО за продажба на станбен простор по пат на усно позитивно јавно наддавање (09.03.2022) Предмет на јавното наддавање е изграден станбен простор со подруми и тоа 14 станбени единици во Пехчево (Каталог) и 1 станбена единица во с. Русиново, Берово За подетални информации за огласот превземете го интегралниот текст, пријавата и изјавата за изграден стан. […]

Прочитај повеќе

Објава 02/2022-СК за издавање на деловен простор под закуп во катни гаражи во Скопје по пат на електронско јавно наддавање (09.03.2022)

Од во Архива на огласи за деловен простор со 0 Comments

Објава 02/2022-СК за издавање на деловен простор под закуп во катни гаражи во Скопје по пат на електронско јавно наддавање (09.03.2022) Деловниот простор со кој што стопанисува Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката – Скопје, подружница Скопје може да биде издаден под закуп на […]

Прочитај повеќе

Објава 01/2022 за издавање на деловен простор под закуп по пат на електронско јавно наддавање (09.03.2022)

Од во Архива на огласи за деловен простор со 0 Comments

Објава 01/2022 за издавање на деловен простор под закуп во повеќе градови по пат на електронско јавно наддавање (09.03.2022) Деловниот простор со кој што стопанисува Акционерското друштво за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката,  може да биде издаден под закуп на правни и физички лица (домашни и […]

Прочитај повеќе

Гостивар

Од во Завршени со 0 Comments

Изградени социјални станови во Гостивар Во рамките на проектот за домување на социјално ранливи групи Ф/П 1674, во Гостивар е изграден објект со 70 стана, а вредноста на градбата изнесува 79 милиони денари.

Прочитај повеќе